Skip to main content
Nieuws

Tippelzone op Oudenrijn van de baan.

By 23 januari 2020april 13th, 2022No Comments

15-9-17 Vandaag is bekend geworden dat de gemeente Utrecht de zoektocht naar een nieuwe locatie voor de tippelzone heeft beëindigd:

Bericht van de gemeente:
Vanmiddag is bekend gemaakt dat de in maart gestarte zoektocht naar een nieuwe locatie voor de tippelzone geen geschikte locatie heeft opgeleverd. Bewoners, ondernemers en belanghebbenden van de twee meest geschikte locaties (Elektronweg en Boteyken) hebben in de consultatie een aantal nieuwe relevante feiten naar voren gebracht. Het college van B&W heeft daar naar geluisterd. Daarnaast blijkt de ervaring  met een goed functionerende tippelzone aan de Europalaan van minder betekenis te zijn voor het  draagvlak in de stad voor de verplaatsing van de tippelzone.

De consultatie zou tot 2 oktober duren, maar volgens het College is nu al voldoende informatie verzameld om dit besluit te kunnen nemen. De consultatie wordt daarom beëindigd.

De bijeenkomst met ondernemers op 19 september en de consultatiebijeenkomst op 25 september voor de locatie Boteyken gaan niet door, net als de geplande wijkspreekuren.

Meer info via : https://www.utrecht.nl/nieuws/artikel/zoektocht-nieuwe-locatie-tippelzone-beeindigd/