Skip to main content
BelangrijkNieuws

Gratis deelfietsen komen naar bedrijventerrein Oudenrijn

By 7 december 2020januari 19th, 2021No Comments

Vanaf donderdag 10 december kunnen werknemers op bedrijventerrein Oudenrijn gratis gebruik maken van deelfietsen.

Even naar de winkel om lunch te halen of richting een zakelijke afspraak in de buurt? Vanaf donderdag 10 december kan je daarvoor een van de oranje deelfietsen van Donkey Republic gebruiken. Bedrijvenkring Oudenrijn stelt 200 gratis deelfietsabonnementen beschikbaar voor werknemers op bedrijventerrein Oudenrijn.

Gratis fietsabonnement

Het gratis fietsabonnement geeft je de mogelijkheid om elke dag gratis 12 uur een Donkey Republic-fiets te lenen. Dit mag je zo vaak doen als je wilt. Je kunt op elke locatie van Donkey Republic een fiets lenen. Zowel op bedrijventerrein Oudenrijn, als bij de bushalte, het station, in het centrum van Utrecht of in een andere stad. Je kunt de fiets op slot zetten en tegelijkertijd blijven lenen. Zo hoef je aan het einde van je werkdag geen nieuwe fiets te zoeken, maar stap je gewoon op dezelfde fiets als waarmee je gekomen bent.

Aanmelden

Wanneer ga jij je eerste ritje maken? Meld je vanaf donderdag 10 december aan via www.ecotransferium.nl. Voor meer informatie kan je een bericht sturen naar Ecotransferium via info@ecotransferium.nl.