Skip to main content

Werknemers van bedrijven op bedrijventerrein Oudenrijn mogen gratis gebruik maken van deelfietsen.

Om de bereikbaarheid van het bedrijventerrein te verbeteren, stelt Bedrijvenkring Oudenrijn 200 gratis deelfietsabonnementen beschikbaar voor werknemers van bedrijven op het bedrijventerrein. Bijvoorbeeld om snel van de bushalte naar het werk te komen of voor een zakelijke rit tussendoor. Het gratis fietsabonnement geeft werknemers de mogelijkheid om elke dag gratis 12 uur een Donkey Republic-fiets te lenen.

Gratis fietsabonnement

Werknemers kunnen op elke locatie van Donkey Republic een fiets lenen. Zowel op bedrijventerrein Oudenrijn, als bij de bushalte, het station, in het centrum van Utrecht of in een andere stad. Een overzicht van alle locaties is te vinden op de website van Donkey Republic of in de Donkey Republic-app.

Meld je aan!

Werknemers kunnen zich via www.ecotransferium.nl/deelfiets aanmelden met hun zakelijke e-mailadres. Na de aanmelding, ontvangt de werknemers een e-mailbericht met een link waarmee het gratis abonnement kan worden geactiveerd.